• Domů
  • Blog
  • Rychlé a šetrné řešení? Ano, s Youlaserem MT

Rychlé a šetrné řešení? Ano, s Youlaserem MT

Stále více pacientů požaduje rychlou, efektivní a neinvasivní korekci nedokonalostí pleti. Ať už se jedná o požadavky z oblasti dermatologie, tak estetické medicíny. Odpovědí na jejich potřebu bylo pořízení laserové platformy Youlaser MT do naší ordinace.

S čím si poradí

Laser je určen pro skin resurfacing, což je metoda pro ošetření vrásek, povadlé pleti, dyschromie, jizev po akné, hypertrofických jizev, atrofických (tzv. vpadlých) jizev, rozšířených pórů kdekoliv na těle (tvář, krk, ruce, dekolt, záda atd.). V oblasti laserové chirurgie je speciální chirurgický mód indikován na ošetření a odstranění: keratosy, fibromů, bradavic, syringomu, rhinophymy, hypertrofických jizev, condylomat, molusek, pyogenního granulomu, neurofibromů a ostatních nezhoubných výrůstků na kůži.

Výhody

Jak už bylo řečeno v úvodu, jedná se o velmi rychlé, účinné, bezpečné, a především neinvasivní řešení. Samozřejmě vždy záleží na rozsahu korekcí nedokonalostí pleti, ale oproti jiným metodám vždy přináší minimální dobu rekonvalescence a některé požadavky mohou být upraveny v rámci jednoho sezení dle indikace. A proč je přístroj tak výkonný?

Technická specifikace

Laserová platforma Youlaser MT je první svého druhu, kombinuje frakční CO2 laser 10600 nm s laserovým paprskem 1540nm. Jde tedy o zcela exklusivní technologii kombinující výhody ablativních a neablativních laserů. Na světě totiž neexistuje žádný jiný přístroj spojující v jedné emisi (pulsu) ablativní a neablativní (frakční) laser. Software přístroje umožnuje unikátně sloučit v jednom pulsu dle indikace současné, postupné nebo střídavé působení obou vlnových délek. Výsledkem je proto efektivnější, cílenější a šetrnější působení na tkáň.

Objednejte se na konzultaci a vše společně probereme
Rezervovat termín

Vážení pacienti, od 1.1. 2024 se na Vás budeme těšit v nových, krásnějších a větších prostorách na adrese: Koliště 141/47, Brno (1.poschodí). Ordinace v Kuřimi nebude po tomto datu již v provozu.